VoIP în România

Telefonie VoIP în România

Telefonie VoIP în România

Telefonie VoIP în mediul de business românesc.

În ultimii ani, telefonia VoIP în România a acaparat piața de business, fiind cea mai utilizată tehnologie când vine vorba de centrale telefonice.

 

Telefonia VoIP sau voice over Internet Protocol aduce business-ului românesc beneficii menite să optimizeze costurile operaționale, efectuarea apelurilor de interior cât și cele externe realizându-se prin intermediul internetului, în loc de orice alt sistem tradițional de telefonie.

 

Telefonia VoIP în România vine la pachet cu un alt beneficiu major: sistemul de care are nevoie poate fi ori un echipament fizic(telefon) cât și un program software ce poate fi utilizat atât de pe laptop, cât și de pe orice alt device smart, singura condiție de funcționare fiind conexiunea la Internet. Flexibilitatea pe care telefonia VoIP o aduce în România, împreună cu upgrade-urile de ultimă generație pe care sistemul software le are integrate, fac ca întregul proces de call center să fie unul cu eficient și cu costuri reduse pentru compania care le utilizează.

Telefonie VoIP în România

Telefonie VoIP în România - Beneficii

De asemenea, telefonia VoIP în România reinventează modul în care funcționau până recent centralele telefonice tradiționale. Centralele VoIP aduc mediului de business românesc avantaje precum:

– întreținere și mentenanță ușor de realizat, iar în cazul unui sistem de telefonie VoIP în cloud, lucrările de întreținere și mentenanță se fac în mod centralizat și fără impact în activitatea comercială a clienților.

– upgrade facil în ceea ce privește numărul de linii, căsuțe, minute, mesaje IVR.

– mentenanță 24/7 a sistemului de cloud, asigurată de specialiști în domeniul telefoniei VoIP în România

– opțiunea de conectare a agenților din orice parte a lumii, de pe orice tip de device smart, singura condiție fiind conexiunea la internet.

– apelurile interne, cât și cele externe, sunt gratuite, acestea fiind realizate cu ajutorul telefoniei VoIP, deci, a internetului.

Parteneriate de succes pe care telefonia VoIP în România le-a facilitat: ​

Mediul de business apreciază noile tehnologii și avantajele pe care telefonia VoIP le aduce în România, iar dovadă sunt parteneriatele noastre de succes cu companii precum: Grupul Monza România, Clinicile Dr. Leahu, Brain Institute, 3D Dental, Emerald, Cardioclinic, Vitalis, Cronos Beauty și mulți alții.

 

Te invităm și pe tine să-ți faci upgrade la serviciile pe care le oferi clienților tăi, indiferent de orașul în care te afli. Calitatea serviciilor de call center poate schimba radical modul în care clienții și potențialii clienți te poziționează pe piață.

HostedPBX, jucător important în piata telefoniei VoIP din România.​

Suntem prezenți în piața telecomunicațiilor de peste 10 ani și venim către mediul de business românesc cu servicii de telefonie VoIP de care orice afacere, indiferent de dimensiunea sa sau de domeniul în care activează, are nevoie pentru a se extinde eficient.

 

Soluțiile noastre de telefonie VoIP pentru mediul de business românesc sunt gândite pentru orice buget și în funcție de gradele diferite de complexitate pe care le pot avea proiectele, de la cele simple, la cele mai complexe, cu automatizări și integrări.

 

Sistemul nostru de telefonie VoIP in România se actualizează și îmbunătățește constant, pentru a oferi clienților noștri servicii de calitate, care să îi ajute în gestionarea comunicării cu clienții în mod eficient.

Poți găsi toate echipamentele de care dispunem aici.

Pentru orice altă întrebare, contactează-ne simplu și rapid.

 Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.