Yealink SIP-T31P

Yealink SIP-T31P

#HostedPBX recomandă: Yealink SIP-T31P

Cu 10 ani experiență în telecomunicații, îți oferim servicii de telefonie VoIP de care orice companie, indiferent de domeniul de activitate sau dimensiunea sa, are nevoie pentru a se extinde eficient.

 

Născută la Deva, compania noastră se bucură să aibă în portofoliu un număr vast de clienți, alături de care am crescut odată cu trecerea timpului.

 

Sistemul nostru de telefonie VoIP din România este actualizat și îmbunătățit constant, pentru a oferi clienților noștri servicii de calitate, care să îi ajute în gestionarea comunicării cu clienții în mod eficient.

 

HostedPBX îți oferă un pachet complex de servicii, ce include și echipamentele necesare pentru conectarea la centralele telefonice din Cloud: telefoane VoIP, software VoIP dedicat, căști performante cu microfon etc.

Yealink SIP-T31P - Caracteristici

Una din recomandările noastre este Yealink SIP-T31P, cu o capacitate a agendei telefonice de 1000 de intrări.

Dispune de ecran LCD, cu o diagonală a afișajului de 5,84 cm (2.3″), având rezoluția de afișare de 132 x 64 Pixel. 

Tipul de interfață de care dispune este Ethernet LAN: Fast Ethernet, cu o Viteză transfer de date Ethernet LAN: 10,100 Mbit/s. Reţeaua standard: IEEE 802.3af,IEEE 802.1p,IEEE 802.1Q,IEEE 802.1x și codecuri de voce: G.722,G.729,AGC,G.729A,AJB,PLC,G.711Mu,VAD,G.711a,G.723.1,G.726,iLBC,CNG,OPUS.

Yealink SIP-T31P - Beneficii

Ca și beneficii, acest telefon aduce: apel în așteptare, apelare rapidă, posibilitatea de a face conferințe audio, reapelare, identificare a apelantului, apel anonim, respingere apel anonim, duplex complet, 2 conturi VoIP, returnare apel, transfer apel, istoric apelare etc.

 

Din punctul de vedere al ergonomiei de spațiu și al eficientizării costurilor, merită menționat separat că telefonul se poate alimenta direct dintr-un echipament de rețea compatibil (ex: switch ethernet PoE) și este suficient un singur cablu UTP pentru a conecta atât telefonul cât și calculatorul de lângă (telefonul IP are funcție de ethernet switch: un cablu mai lung ajunge de la switch-ul principal către telefon și, mai departe, calculatorul se poate lega direct în telefon). În acest fel, se pot economisi sume mari de bani la traseele mari de cablu și prin reducerea numărului de porturi ethernet folosite din switch-uri.

Poți găsi toate echipamentele de care dispunem aici.

Pentru orice altă întrebare, contactează-ne simplu și rapid.

 Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.