fbpx

Care sunt avantajele utilizării Hosted PBX?

Află mai multe despre pașii de implementare și despre beneficiile serviciilor VoIP.
Încearcă acum gratuitVezi pachetele tarifare

Ușor de instalat, ușor de folosit

✔ Instalare în câteva minute

✔ Fără sisteme vechi, complicate

✔ Servicii de înaltă calitate și suport 24/7

Securitate și fiabilitate

✔ Rămâi conectat oricând prin sistemul de disasater recovery

✔ Centrele de date redundante vă protejează serviciul

✔ Mai multe straturi de securitate

Crește cu tine

✔ Configurați noi utilizatori în câteva minute

✔ Adăugați alte caracteristici în timp ce vă extindeți

✔ Funcționalitate potrivită afacerilor de orice mărime

Economii pe care te poți baza

✔ Economisiți 30% sau mai mult

✔ Un furnizor pentru toate canalele de comunicare

✔ Prețuri mici, all-inclusive, lunare

De ce să alegi un sistem de telefonie Cloud?

Spuneți la revedere sistemele vechi și complicate și salut la tehnologia de ultimă generație, cu o soluție sigură, unică pentru toate nevoile dvs. de comunicare.

Echipele dvs. vor avea toată accesibilitatea de care au nevoie pentru a comunica fără probleme și pentru a colabora de oriunde, devenind mai productive, mai eficiente și mai eficiente ca rezultat.

Ușor de folosit, ușor de implementat

Mutarea sistemului telefonic de afaceri în Cloud este simplu și direct. Configurarea este rapidă, iar un specialist în implementarea Hosted PBX va facilita o tranziție lină pentru toate telefoanele din birou.

Noi vă putem ajuta să stabiliți câți utilizatori și câte telefoane IP sunt necesare pentru dimensiunea afacerii dvs. Puteți utiliza în continuare telefoanele IP existente sau le puteți folosi pe cele oferite de noi în mod gratuit (vezi terminale disponibile).

Getting started

Cu sistemul telefonic Hosted PBX conectați telefoanele de birou și calculatoarele la internet. Aceste dispozitive comunică direct cu platforma cloud Hosted PBX pentru securizarea vocii, textului, conferinței audio și întâlnirilor online. Este atât de simplu – pentru toate locațiile biroului tău.

Când veți observa cât de ușor este să vă gestionați sistemul de telefonie în cloud nu veți dori să vă mai întoarceți la sistemele anterioare de telefonie.

Gestiune flexibilă

Puteți gestiona întregul sistem telefonic Hosted PBX de pe computerul dvs. desktop pentru toți utilizatorii din toate birourile. Este o soluție integrată, toate gestionate prin Cloud. Aveți un control complet, toate utilizând o interfață web familiară, ușor de utilizat, cu casete de selectare, meniuri derulante și câmpuri de text completate.

Este ușor să adăugați și să modificați utilizatorii, să atribuiți telefoane, să gestionați extensii și grupuri oricând, de oriunde din lume. Nu este nevoie să vă apelați la departamentul IT sau să programați o vizită de la un contractor scump sau un tehnician al unei companii de telefonie. Mai mult, utilizatorii dvs. pot gestiona majoritatea setărilor proprii de pe propriile computere. Prin urmare, ei se descurcă independent lăsându-ți mai mult timp, mai multe resurse.

Investiție zero

Nu e nevoie să vă faceți griji cu privire la echipament – toate ceea ce este necesar (telefoane CISCO) veți primi din partea Hosted PBX în custodie, în mod gratuit.

Înregistrarea convorbirilor

Toate conversațiile operatorilor sunt înregistrate și disponibile online, în Cloud, putând fii accesate în orice moment pentru orice fel de verificare.

Statistici și analize personalizate

Timpul de așteptare prea mare? Multe apeluri nepreluate? Anumite intervale orare sunt mai solicitante? Toate acestea și multe altele sunt disponibile pentru ca dvs. să luați deciziile potrivite pentru afacerea dvs.

Numere scurte

Cărți de vizită pierdute? Obține un număr scurt (de patru cifre)! Mai mult, avem disponibilitatea de a oferi o plajă largă de numerotație pentru numere publice (i.e. 021 xx xxx xx), în funcție de preferințele fiecăruia.

Testează gratuit, timp de 30 de zile, Hosted PBX

 Îl instalezi în sub o oră. Nu e nevoie de card de credit.

Cea mai interactivă centrală telefonică cloud