Ce beneficii îți poate aduce utilizarea unui sistem de telefonie VoIP?

Ce beneficii îți poate aduce utilizarea unui sistem de telefonie VoIP?

Ce beneficii îți poate aduce utilizarea unui sistem de telefonie VoIP?

Ce beneficii îți poate aduce utilizarea unui sistem de telefonie VoIP?

În ziua de astăzi, există foarte multe afaceri care caută o modalitate excelentă de a economisi bani la facturile de telefonie mobilă. Din fericire noi avem soluția! Citește mai departe și află ce este un sistem de telefonie VoIP și care sunt beneficiile acestuia.

Ce este un sistem de telefonie VoIP?

Dacă ești în căutarea unui sistem de telefonie fiabil și accesibil pentru afacerea ta, VoIP poate fi tehnologia potrivită pentru tine. VoIP, sau Voice over Internet Protocol, este un serviciu care îți permite să efectuezi apeluri telefonice prin intermediul internetului. Acest lucru înseamnă că, în loc să folosești liniile telefonice tradiționale, poți utiliza computerul sau telefonul pentru a efectua apeluri.

Cum funcționează telefonia VoIP?

Telefonia VoIP este un serviciu care permite oamenilor să efectueze apeluri telefonice prin internet. Tehnologia din spatele telefoniei VoIP este similară cu cea utilizată pentru serviciile de voce prin IP (VoIP), cum ar fi Skype. Telefonia VoIP le permite oamenilor să efectueze apeluri telefonice de pe orice dispozitiv conectat la internet. Avantajele tehnologiei VoIP includ, printre altele, și conectarea la sistemul de numerotație național, inclusiv posibilitatea de a folosi numere scurte.

Atunci când cineva efectuează un apel telefonic utilizând telefonia VoIP, apelul este transferat prin internet. Serviciul de telefonie VoIP se ocupă apoi de toată logistica necesară, cum ar fi rutarea apelului și furnizarea liniilor telefonice necesare. Acest lucru înseamnă că telefonia VoIP este o modalitate rentabilă de a efectua apeluri telefonice.

Ce echipamente poți folosi pentru afacerea ta?

În calitate de proprietar de afacere, știi că succesul tău depinde de o comunicare eficientă și de o tehnologie solidă. VoIP este o modalitate excelentă de a menține o linie de comunicare sigură și fiabilă cu clienții și partenerii tai, la un preț accesibil. Iată câteva opțiuni de echipamente VoIP pe care le poți folosi pentru afacerea ta:

1. Grandstream GXP1615

Telefonul VoIP Grandstream GXP1615 este soluția perfectă pentru companiile care au nevoie de un telefon care să fie atât accesibil, cât și eficient. Cu un singur cont SIP, acest telefon este conceput pentru toate tipurile de afaceri.

2. Grandstream GXP1610

Grandstream GXP1610 este un telefon excelent pentru întreprinderile mici, deoarece se bazează pe sistemul de operare Linux și poate suporta până la 2 apeluri simultan. Acest lucru îl face ideal pentru întreprinderile care au nevoie de un telefon ușor de utilizat și care poate gestiona o mulțime de apeluri simultan.

3. Grandstream DP722

Grandstream DP722 este un telefon IP de gamă medie care permite utilizatorilor să își mobilizeze rețeaua VoIP în orice mediu de afaceri, depozit, retail și rezidențial. Acest model se potrivește cu stațiile de bază VoIP de la Grandstream, oferind o combinație de mobilitate și performanță excelentă.

4. Yealink SIP-T21P

Acest telefon VoIP Yealink SIP-T21P este un telefon eficient din punct de vedere al costurilor care maximizează productivitatea în toate mediile de birou. Acesta acceptă 2 conturi VoIP și este ușor de utilizat.

5. Yealink SIP-W52P

Acesta este un sistem inovator de telefonie SIP fără fir, conceput special pentru întreprinderile mici. Caracteristicile simple și intuitive ale sistemului fac din apelurile zilnice o experiență cu adevărat plăcută și captivantă.

6. Cisco Unified IP 7911G

Cisco Unified IP 7911G este destinat celor care nu își folosesc mult telefonul, cum ar fi lucrătorii din magazine sau muncitorii din fabrici.

7. Cisco Unified IP Phone 7940G

Telefonul Cisco Unified IP Phone 7940G este perfect pentru persoanele care petrec mult timp vorbind la telefon, cum ar fi un agent de tranzacții.

7. Cisco Unified IP Phone 7960G

Telefonul Cisco Unified IP Phone 7960G este un telefon conceput special pentru manageri și directori executivi.

Ce beneficii îți poate aduce utilizarea telefoniei VoIP?

Cu o ajutorul unui sistem de telefonie VoIP, vei putea prelua mai multe apeluri telefonice într-un timp mai scurt, poți crea reguli de preluare și redirecționare în funcție de nevoile tale și poți îmbunătăți experiența clienților tăi. Ușor de instalat și ușor de utilizat, platforma de telefonie VoIP este o modalitate rentabilă de a crește productivitatea.

Sistemul de telefonie VoIP va fi benefic pentru afacerea ta, cât și pentru clienții tai.

 Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.