Sistem de telefonie IP

Sistem de telefonie ip

Sistem de telefonie ip sau telefon fix?

Dacă ești antreprenor și-ți dorești ca afacerea ta să treacă la un alt nivel de evoluție, ar trebui să optezi pentru un sistem de telefonie ip. Majoritatea încă utilizează telefonul fix pentru a întreține comunicarea între brand și consumator, dar și pentru a facilita convorbirile între colegii de muncă. Totuși, spre deosebire de alternativa clasică, opțiunea VoIP (Voice over Internet Protocol) este mult mai facilă, tocmai datorită funcțiilor multiple pe care le prezintă. Este ideală pentru orice tip de afacere. Însă, se potrivește mai cu seamă celor care își extind constant serviciile și prezintă un număr mare de angajați. Astfel, vei eficientiza cu succes activitățile aferente procesării comenzilor, dar și celor de call center. De asemenea, vei reuși să oferi angajaților posibilitatea de a-și demara sarcinile într-un mediu de lucru relaxant, menit să le ușureze munca.

Sistem de telefonie ip

Sistem de telefonie ip – Ce poți face cu ajutorul tehnologiei?

Dacă te întrebi totuși care sunt caracteristicile unui sistem de telefonie ip ar trebui să știi că prezintă următoarele avantaje:

 • Este un sistem revoluționar, dar care are la bază un principiu extrem de simplu: multifuncționalitatea. Practic, sistemul permite efectuarea de apeluri video, mesagerie instantă sau transfer instant de date printr-o simplă conectare la internet. Toate telefoanele se conectează la rețea cu ajutorul unui server central (Cisco Unified Call Manager) și funcționează pe baza tehnologiei SIP (Session Initiation Protocol).
 • Nu îți va crea probleme în ceea ce privește instruirea angajaților. Sistemul de telefonie IP este ușor de utilizat și manevrat. În doar câteva ore, vor deveni familiari cu modalitatea de funcționare.
 • Îți va fi mult mai la îndemână să realizezi conferințe. Nu va mai trebui să îți faci griji în ceea ce privește eventualele probleme tehnice care pot apărea pe parcursul convorbirilor. De asemenea, nu va mai fi nevoie să faci diverse improvizații pentru a te bucura de o calitate excelentă a sunetului. Alternativa de telefonie IP este special concepută pentru a susține întâlniri de afaceri. Tocmai de aceea, vei avea parte numai de experiențe plăcute, indiferent de timpul de utilizare. De asemenea, costurile de întreținere vor fi reduse semnificativ.
 • Echipamentul care vine la pachet cu sistemul de telefonie poate fi instalat cu rapiditate. În plus, nu ocupă mult spațiu, ceea ce reprezintă un plus mai ales pentru cei care dețin birouri de mici dimensiuni.
 • Devine instrumentul esențial pentru construirea unei reputații de succes. Faptele sunt cele care contează cu adevărat, mai ales când vine vorba de dezvoltarea unei afaceri care să se diferențieze imediat de concurență. Adoptarea serviciilor de telefonie Ip te va ajuta să menții legătura cu potențialii clienți, dar și cu cei care apelează deja la produsele și serviciile tale.
 • Poate fi integrat cu alte aplicații mobile, pentru a spori productivitatea la locul de muncă.

Sistem de telefonie ip – Pași pentru a instala eficient sistemul

Înainte de a trece la o schimbare atât de importantă pentru afacerea ta e important să analizezi cu atenție toți factorii implicați într-o asemenea decizie:

 • Informează-te înainte ce presupune integrarea unui asemenea sistem de telefonie IP. Nu te rezuma doar la informațiile citite în mediul online. Apelează la sfaturile celor care folosesc de ceva timp sistemul și nu uita cât de importantă este personalizarea pentru obținerea reușitei. Ia în calcul specificațiile afacerii tale și ceea ce își propune în viitor. Dezvoltarea constantă a serviciilor și produselor ar trebui să vină la pachet cu modernizarea tuturor activităților.
 • Sistemul IP nu poate funcționa fără o conexiune bună la o sursă de internet. Așadar, asigură-te înainte că ai suficiente resurse pentru a susține mecanismul. În caz contrar, demarează toate etapele care să-ți permită să obții rezultatul dorit în cel mai scurt timp.
 • Alege cu atenție producătorul. Imediat ce ai pregătit infrastructura potrivită, poți trece la activitatea de alegere a furnizorului. Este una dintre cele mai importante activități, tocmai de aceea ar trebui să aloci mai mult timp căutărilor. Producătorii care au căpătat deja un renume în domeniu se numără printre cele mai indicate alternative. Hosted PBX îți garantează standarde înalte de eficiență, funcționalitate și mai ales siguranță. Echipa are suficientă experiență în domeniu pentru a gestiona chiar și cele mai dificile proiecte. În plus, oferă consultanță specializată și îți pune la dispoziție servicii profesionale de mentenanță. Ofertele sunt concepute special pentru a-i ajuta chiar și pe cei care au intrat de curând în lumea afacerilor.
 • Testează funcționalitățile. Hosted PBX îți va oferi mai mult ca sigur posibilitatea de a verifica dacă sistemul de telefonie se potrivește infrastructurii tale. Astfel, vei evita din start investițiile costisitoare pentru reparații diverse.
 • Alocă o discuție cu angajații. Discută pe larg cu ei despre avantajele sistemului și tehnicile eficiente de utilizare.

Un sistem de telefonie IP reprezintă fără îndoială o alegere ideală pentru antreprenorii care sunt nevoiți să gestioneze un flux mare de activități. Funcționează pe baza unui mecanism ușor de utilizat, iar echipamentele fizice pot fi instalate în orice spațiu. Spre deosebire de telefonul fix, este mult mai eficient din punct de vedere al calității apelurilor efectuate. De asemenea, poate fi utilizat pentru apeluri video, mesagerie instantă sau transfer de date. Însă, în ciuda avantajelor pe care le oferă este indicat să alegi furnizorii ideali.

Optează pentru Hosted PBX și bucură-te de standarde înalte de calitate!

 Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.